Aangeboden: Alp Experience - De ultieme Alpentrektocht (9-16 juni 2

De Alp Experience is een uitdagende fiets en kampeer trektocht door de Franse Alpen waarin vele bekende cols worden bedwongen. De etappes zijn ongeveer 100 km en altijd uit te breiden met een extra klim waardoor je zelf kan bepalen hoe zwaar jouw ervaring in de Alpen wordt.


We overnachten op kleine campings op idyllische plekjes met fenomenale uitzichten. Onderweg word je ondersteund door een volgauto die ook je bagage vervoert. Cyclochef zorgt voor de maaltijden.

6 etappes
Ruim 600 km en 17000 hoogtemeters
Campings op idyllische plekjes
Goede maaltijden

De reis wordt georganiseerd door Cyclochef. Cyclochef biedt catering aan op fietslocatie en organiseert reizen voor groepen.Kosten: Vraagprijs € 395,-Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


Alp Experience - De ultieme Alpentrektocht (9-16 juni 2

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:16-01-2016 om 14:42u
Door:Matthijs de Vos
Bekeken door: 1369 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 4 vragen gesteld
Woonplaats:Zwolle
Locatie: Google Maps snapshot van Zwolle

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

Vraagprijs € 395,-
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2018. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.