Aangeboden: Fiets- en zeilvakantie IJsselmeer

Met de driemastklipper Elisabeth maakt u een spannende ontdekkingsreis rond het IJsselmeer. Deze fiets- en zeilvakantie begint in Amsterdam en voert langs de kust van het IJsselmeer door gezellige historische stadjes en achter de kust door door de eeuwenoude droogmakerijen. U zeilt met de Elisabeth naar de andere zijde van het IJsslemeer waar Stavoren Lemmer en het voormalige eiland Urk worden aangelopen. Op de laatste dag zeilt u voor zover de weersomstandigheden dit toelaten onder vol zeil weer terug richting Amsterdam waar dan nog voldoende tijd is om deze stad verder te ontdekken.
Prijs per persoon Euro 829,- in een tweepersoonshut met badkamer en Incl. volpension. Families met kinderen krijgen aantrekkelijke kortingen in 3- of 4- persoonshutten.
Prijs incl. huurfiets.
Info: www travelydays comKosten: Vaste prijs € 829,-Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


Fiets- en zeilvakantie IJsselmeer

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:18-04-2015 om 11:19u
Door:Travelydays
Bekeken door: 1519 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Enschede
Locatie: Google Maps snapshot van Enschede

Interesse?
Via dit formulier kunt u in contact komen met de aanbieder.

Vaste prijs € 829,-
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2018. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.