Aangeboden: Korte fiets- zeilvakanties IJsselmeer

Voordeelaanbieding zomer 4 of 5 dagen fietsen en zeilen. Tijdens de zomer kunt u de prachtige fiets en zeilvakantie met het Spiegelretourschip Soeverein voor een aantrekkelijke prijs boeken. U neemt deel aan een verkort fiets en zeilprogramma van Lelystad naar Enkhuizen volgens de reisbeschrijving van dag 1 tot en met dag 4. Of u neemt deel aan het verkorte programma van Enkhuizen naar Lelystad volgens de reisbeschrijving van dag 4 tot en met dag 8. Mooie fietsroutes in Flevoland,Urk, Schokland, Noord-Holland en Friesland liggen voor u klaar. Prijs per persoon Euro 359,- Euro 469,- in een tweepersoonshut met badkamer en incl. volpension.
Info: www.travelydays.comKosten: Vaste prijs € 359,-Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


Korte fiets- zeilvakanties IJsselmeer

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:26-05-2015 om 12:05u
Door:Travelydays
Bekeken door: 1492 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Enschede
Locatie: Google Maps snapshot van Enschede

Interesse?
Via dit formulier kunt u in contact komen met de aanbieder.

Vaste prijs € 359,-
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2018. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.