Aangeboden: Tour de France arrangement

Dit jaar zal de beslissing van de Tour de France waarschijnlijk vallen in de Alpen. Een Koninginnenrit over Col de Vars en finish bovenop de col de l Izoard gaat gegarandeerd voor vuurwerk zorgen. Wil jij erbij zijn? Vanuit een luxe chalet vlakbij Briancon waar het je als wielrenner nergens aan zal ontbreken fietsen we zelf vier tochten over legendarische Alpencols uit de Tour de France. Bovendien ben jij erbij als de profs strijden om de eindoverwinning in de Koninginnenrit. Ga mee met de Tour de France Experience! 


Voor meer info check de website.Kosten: Vraagprijs € 695,-Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


Tour de France arrangement

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:16-01-2017 om 11:16u
Door:Matthijs de Vos
Bekeken door: 434 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Puy Saint Vincent
Locatie: Google Maps snapshot van Puy Saint Vincent

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

Vraagprijs € 695,-
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2017. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.